secundo

Anghelescu iese iar în lume, la James Joyce’s Pub

Duminică, 19 octombrie, Gigi Anghelescu vine iarăşi în faţa publicului să-şi povestească aventurile erotico-literare, de data asta în cadrul Serilor Literare Isis, la James Joyce’s Pub, pe strada Valter Mărăcineanu nr. 1-3, din Bucureşti (în apropiere de Sala Palatului).

Alături de Anghelescu, veţi mai putea asculta şi alţi autori. Detalii aici: https://www.facebook.com/events/620414361400850/

Vă aştept!

Teaser, un minifragment din Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes:

„În autobuz, spre Lăcaşul Scriitoricesc, mi-am făcut nişte nervi de nu se poate. O babă tâmpită, cu o paporniţă plină cu ceapă şi usturoi, se urca când cu galoşii înnoroiaţi, când cu paporniţa pe adidaşii mei verzi cu lanternă la spate. Am apostrofat-o de patru ori.

― Vedeţi, doamnă, pe ce vă aşezaţi, se poate? Eu merg la o seară de lectură la Lăcaşul, nu pot ajunge acolo ca şi cum aş veni de la peşte. De la baltă, ca prins pe gârlă, ce dracu’?

S-a uitat nedumerită la mine, cred că era surdă. M-am dat mai încolo. Am nimerit lângă un puştan din ăsta, hipster, cum îi zice, şi ăla urla în telefonul mobil. Cu nişte expresii imposibil de reprodus… Al dracu’, în trei minute, mi-a nenorocit tot feng shui-ul. Mă simţeam derutat complet, nici nu mai ştiam ce poeme să citesc. Am dat şi eu din coate şi am ajuns mai în faţă, lângă o domnişoară care ocupa un scaun. Avea o bluză mov, foarte mulată, cu un decolteu generos. Nu ştiu cum naiba, aşa cum eram, cu feng shui-ul distrus, mi s-au lipit ochii de pieptul ei molatic şi bronzat şi efectiv n-am mai putut să mă uit în altă parte, oricât aş fi încercat. Colac peste pupăză, mi-am amintit şi de Adina, cum se bronza ea la soare, topless, la Costineşti, deşi îi explicam cât se poate de clar că nu încurajez genul acesta de manifestări publice. Gândindu-mă la Adina şi fixând pieptul domnişoarei, m-am trezit cu o erecţie.”

Pe Anghelescu întreg îl găsiţi aici: http://www.hergbenet.ro/carte/cum-a-ars-o-anghelescu-o-luna-ca-scriitor-de-succes-cristina-nemerovschi

, , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns