secundo

Cum e cu egalitatea între sexe

Când un bărbat face o afirmaţie nu tocmai măgulitoare despre O ANUMITĂ FEMEIE (fie că zice că aia arde mâncarea în fiecare seară/buşeşte maşina când o parchează/cade în rât de fiecare dată când merge pe tocuri), trupa COTCODAC sare ca arsă, băgându-i omului în ochi gheara bine lustruită la salonul de manichiură, pe un sfert de salariu: “misoginuuuuleee nenorocit!!!”. Evident, trupa COTCODAC e mult prea prinsă în dispută ca măcar să admită versiunea în care bărbatul în cauză chiar o cunoaşte pe femeia respectivă şi „defectele” ei sunt cât se poate de reale. Poate e nevastă-sa, poate e mă-sa.

Când o femeie afirmă despre TOŢI BĂRBAŢII că sunt “nişte porci împuţiţi”, trupa COTCODAC se udă din cap până-n picioare de fericire, că în sfârşit “s-a aflat adevărul!!!”, ignorând şi cea mai elementară şi de bun simţ regulă a logicii, care spune că un enunţ de tipul “tot x sunt albi/verzi/porci” nu este niciodată valid, pentru că ar presupune ca acela care face enunţul să-i fi verificat pe toţi x. Şi ce te faci dacă, la un moment dat, întâlneşti un bărbat care nu e porc, ci măgar? De aia nu e niciodată corect logic să spui că toţi morcovii sunt rotunjiţi la vârf, de pildă, chiar dacă aşa îţi zice intuiţia ta de gospodină – corect e să spui “toţi morcovii din sacoşa mea sunt rotunjiţi la vârf”, fiindcă se presupune că pe ăia îi poţi lua bucată cu bucată şi verifica. Dacă spui „toţi morcovii”, şi unu’ îţi arată o poză cu un morcov ascuţit la vârf, raţionamentul tău face pipi pe el şi are nevoie de un scutec, mă rog, pricepi tu ideea. Şi aici se încheie prima şi ultima lecţie de logică de liceu pe care o predau gratis :)

Concluzia: trupa Cotcodac trebuie, în timp ce-şi usucă unghiile, să se mai dea şi pe net şi să caute în Dex semnificaţia cuvântului Egalitate, dacă tot o cere peste tot cu atâta violenţă şi încrâncenare.

feminista

, , , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns