secundo

Concurs: fii curv, câştigă o carte

Editura Herg Benet are plăcerea de a anunţa apariţia romanului ”Sunt un curv” de Leonard Ancuţa, o carte care promite să devină cult în rîndul cititorilor prin scriitura dezinhibată, lipsită de prejudecăţi, prin povestea tensionată, dramatică, prin charisma personajului principal, Saty, dar şi prin morala sa, cartea oferind pe lîngă plăcerea lecturii şi un real prilej de reflecţie asupra scopurilor pe care ni le propunem în viaţă.

Cu această ocazie, Herg Benet lansează şi un concurs on-line al cărui premiu constă în două volume de poezie, ”69 de poeme de dragoste” şi ”Iubirea e amintirea unui viol”, semnate de acelaşi autor, împreună cu orice altă carte, la alegere, dintre titlurile publicate pînă în prezent de Herg Benet. Participanţii la concurs trebuie să indice numele a trei personaje care apar în roman, altele decît Saty, eroul principal. Concursul se desfăşoară exclusiv pe pagina de Facebook a editurii, accesînd următorul link: https://www.facebook.com/HergBenet/posts/1110197925676523.

Vor fi aleşi trei câştigători, prin sistemul random.org. Perioada de desfăşurare a concursului este 27 august 2014 – 8 septembrie 2014.

Saty este un rebel romantic şi un filosof ahtiat după exces. Obsedat să meargă până la capătul oricărei experienţe, acolo unde nu îndrăzneşte nimeni să ajungă, el caută acea iubire totală (“cea mai grea materie din univers”) care să dea cu adevărat sens istoriei personale. Iubit de femei, admirat şi invidiat de bărbaţi, Saty trăieşte ca şi cum ar sfida moartea zi de zi, i-ar arăta degetul mijlociu. Alcool, prietenii reale sau de circumstanţă, mult sex, nostalgii, filosofie – ce se întâmplă însă când în viaţa personajului apare o femeie care îl va face să regândească totul? Poate un moment de slăbiciune să îţi răpească pământul de sub picioare? Poate iubirea să ucidă?
Romanul ”Sunt un curv” poate fi comandat on-line aici sau poate fi achiziţionat din reţeaua de librării partenere, precum lanţurile de librării Cărtureşti, Librarium sau Humanitas.

curv

, , , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns