secundo

Păpuşile la ARTmania

Dora şi Luna – adică Păpuşile – se vor întâlni cu cititorii din Sibiu sâmbătă, 1 august, la Muzeul Naţional Brukenthal, de la ora 16.00.

Lansarea face parte din evenimentele organizate de Cărtureşti în cadrul Festivalului ARTmania 2015.

Invitaţi: Alexandru Voicescu, Celestin Cheran.

Vă aşteptăm!

„La început n-au fost cerul şi pământul. La început au fost Dora şi Luna.”

Dora – care are 18 ani şi cântă într-o trupă rock – o întâlneşte într-o noapte pe carismatica şi misterioasa Luna. Alter ego, iubită, idol, sau toate la un loc? Povestea lor de dragoste e definită de aventuri extreme, sub ameninţarea unei profeţii vechi de peste zece ani, care s-ar putea adeveri sau nu. O familie cu multe secrete întunecate şi o provocare: Dora va trebui să o iubească pe Luna împotriva tuturor.

O poveste despre iubire şi moarte. Despre toate lucrurile care contează.

„La început n-au fost cuvântul, Dumnezeu sau întinderea nesfârşită de ape. La început au fost Dora şi Luna.”

http://www.hergbenet.ro/carte/papusile-cristina-nemerovschi

„”Păpuşile” este o carte foarte bună. V-o recomand la maximum. Pentru că are de toate. Şi când zic ”de toate” mă refer la subiect, descrieri, stilul autoarei şi, mai ales, la senzaţiile pe care – fără să vreţi, de multe ori – vi le stârnesc rândurile Cristinei, atunci când tresăriţi la nişte rânduri din carte, pentru că vă regăsiţi energic în ele. Repet, o carte foarte bună.” (Cristian China Birta)

“Cea mai frumoasă şi tragică poveste de iubire împletită cu moarte de la Romeo şi Julieta încoace. Doar că mult mai profundă şi mai autentică.” (Reliana Andra)

Lansare-Papusile_Artmania

, , , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns