secundo

Petreceri, întâlniri, păpuşi şi vrăjitoare

Toamna la Herg Benet începe puţin gotic :) Pentru că Ultima vrăjitoare din Transilvania nu s-a lansat până acum în prezenţa autoarei, adică a mea, şi cum foarte de curând a ieşit şi volumul final, Alexandra, trilogia fiind acum completă, pe 1 octombrie o vom lansa la Absintheria Sixtină, în Centrul Vechi, pe Strada Covaci, nr. 6. N-o să fie o lansare simplă, ci mai degrabă o petrecere tematică. Costumaţia în vrăjitoare nu e obligatorie, dar e încurajată :)

Ultima vrăjitoare din Transilvania nu se va lansa singură, ci împreună cu Malad, romanul de debut al lui Alexandru Voicescu, foarte apreciat până acum de public.

Ne vedem pe la 19.30 acolo, pe mătură sau pe jos (glumesc, ştiţi că Ultima vrăjitoare nu-i cu clişee din astea :P).

alexandra

Până atunci, sâmbătă, 26 septembrie, particip la un festival foarte fain, Art’ec – Festivalul de cultură de la Cristian, lângă Braşov. Sâmbătă, de la ora 17, este seara de carte, cu Petronela Rotar, Mihail Vakulovski, Alexandru Voicescu, Ana Barton, Dan Coman şi cu mine.

cristian

O să vă citesc din Păpuşile, fiindcă în curând probabil că o să am mai puţine ocazii să citesc din ea, dat fiind că iese Vicky, nu Victoria. Şi, dacă veniţi, putem sta la discuţii cât aveţi voi chef.

Detalii, aici.

Şi, în final, vă las cu “blasfemia” de pe coperta 4 la Vicky, nu Victoria, blasfemie care a revoluţionat toţi virginii Facebook-ului, de a trebuit să banez vreo 200 de capre numai zilele astea. Şi, evident, încă nici n-a ieşit cartea! :D

„Am 13 ani şi 6 luni şi fac în continuare sex pentru că e fun. Am trei iubiţi interzişi, o prietenă foarte bună, un sfert de câine, câteva jointuri în rucsac. Îmi plac bocancii şi tricourile negre cu cranii. Duc o viaţă aproape normală, ca orice elevă de clasa a şaptea. Mă mai cert uneori cu mama şi fug cam des de acasă.

A, da, şi fratele meu tocmai a dat foc şcolii.

Mă cheamă Vicky. Ai grijă să nu îmi spui Victoria, port un cutter cu mine tot timpul.”

Vicky_nu_Victoria-Cristina_Nemerovschi

, , , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns