secundo

Unde mă găsiţi în luna martie

Primăvara a început, la mine cel puţin, cu multe evenimente şi întâlniri cu cititorii, toate aşteptate cu multă bucurie.

După ce pe 26 februarie am fost să le vorbesc liceenilor de la Spiru Haret, chiar la invitaţia lor, a elevilor de acolo, dar şi a doamnei profesoare de română, care m-au primit minunat şi unde am avut plăcerea să descopăr adolescenţi foarte interesaţi de tot ce înseamnă literatura română de azi, unde mi s-au pus unele dintre cele mai faine întrebări de până acum, urmează, în martie, lansări ale Păpuşilor, lecturi, o întâlnire aniversară şi altele despre care puteţi citi mai jos.

Întâi şi întâi, chiar mâine, duminică, pe 8 martie, citesc din Păpuşile la Tramvaiul 26, în cadrul celei de-a 101-a ediţii a Institutului Blecher. De la ora 19.

Alături de mine vor mai citi Alexandru Voicescu şi Marius Surleac.

afis-blecher-101

Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/events/1581126542104089/

Marţi, 10 martie, de la ora 18.30, în Aula Magna de la ASE, le vorbesc liceenilor, în cadrul Conferinţelor BookLand – conferinţe practice pentru tineri.

Oricine poate asista, intrarea este gratuită!

Programul complet este aici: http://book-land.ro/index.php?route=targ/evenimente

Printre vorbitori se numără Lucian Mîndruţă, Corina Ozon, Mihai Găinuşă, Andrei Gheorghe, Cornel Ilie, Cristina Bazavan şi mulţi alţii. O inţiativă frumoasă, marca BookLand, care nu sunt la primul proiect atractiv şi binevenit pentru tinerii pe care îşi propun să-i atragă spre lectură.

banner_facebookcover_marti

Mai multe despre conferinţele BookLand, aici: http://book-land.ro/index.php?route=targ/despre

Pe 21 martie merg la mare, mai exact merg să lansez Păpuşile şi pe Anghelescu la Constanţa. La Cărtureşti-ul din City Park, în jurul orei 16, dar voi reveni cât de curând cu toate detaliile! Nu merg singură, ci împreună cu colegele Corina Ozon şi Lorena Lupu, care vor lansa Zilele amanţilor, respectiv pe Dona Juana :)

afis constanta

Pe 27 martie, într-o vineri, petrecem până târziu la MŢR, pentru că Editura Herg Benet împlineşte 5 ani. Voi citi şi eu din Păpuşile, în cadrul unui eveniment (Herg Benet Live 5) care va aduce pe scenă mulţi, mulţi autori. Detalii în curând, dar nu vă faceţi alt program :)

A doua zi, pe 28 martie, de la ora 16.30, lansez cea de-a treia edţie din nymphette_dark99 în cadrul târgului de carte Final Frontier, care va avea loc la Bucureşti, la Nexus Gamers Club. Detalii aici: http://www.mediafax.ro/cultura-media/targul-de-carte-sf-fantasy-final-frontier-pe-28-si-29-martie-in-bucuresti-13940556

Şi n-o lansez doar pe nymphette, va mai fi şi altă surpriză, despre care veţi afla mai multe doar dacă veţi fi prezenţi acolo.

Evenimentele nu se termină după asta, în aprilie mă voi întâlni cu cititorii din Iaşi şi Galaţi!

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns