secundo

URÂT, URÂT MAI MINŢI, Daniel Cristea-Enache!

Mda, foarte urât minţi. Urât, urât, cu spume şi cu multă frustrare, ca orice fraier obişnuit cu ideea că viţeii lui îl vor urma indiferent ce ar spune şi ar face. Fiindcă asta crezi tu despre ăia pe care i-ai făcut trendsetteri (iar acum le-ai schimbat denumirea, i-ai rebranduit ca pe şosete – sigur, acum sunt „membri ai echipei redacţionale”, că trendsetterul ne-am prins toţi cu ce se mânca, gata, e un concept compromis), că-s nişte proşti, care pot fi manipulaţi cu o băşină. Şi unii, da, pot.

Numai că, în nebunia ta, ai crezut că merge şi cu noi, oamenii, la fel. Tragi o băşină şi gata. Ntz, ia să vezi cum nu îţi merge.

Urât mai minţi, băi; pe faţă, schelălăitor ca o babă călcată de tramvai.

Şi mi-aş dori ca postarea asta să fie cât mai share-uită, pentru că deja Daniel Cristea-Enache a sărit calul mai mult decât prevede legea. Ok, ai suferit după dezvăluirile mele absolut justificate, da, înţeleg. Ok, eşti prost, înţeleg. Dar să fii un căcat calomniator chiar în HALUL ĂSTA?

În poza de mai jos, prima, vedeţi minciuna scrisă de Daniel Cristea Rafală Automată Enache pe pagina lui de Facebook. Cică, spune el în marea lui disperare pentru a-şi calomnia „adversarul” (biet idiot, eu n-am fost niciodată aşa ceva, eu doar m-am amuzat uitându-te cum te faci de râs…), NIMENI nu m-ar fi comparat pe mine niciodată cu Salinger, Welsh sau Palahniuk :D Daniel Cristea Rafală Automată Enache, mai disperat ca niciodată, calomniază editura, spunând că transmite informaţii fake.

dce minte

În următoarele poze, vedeţi fragmente din recenziile semnate de criticii literari Radu Voinescu, Dan-Silviu Boerescu şi scriitorul Alexandru Petria, în care sunt făcute EXACT acele comparaţii, cu autorii amintiţi de bou. Deci, comparaţiile respective au fost făcute în CRONICI. Deci, aşa cum era şi logic, minte cu o neruşinare care o să-l coste şi în viitor enorm. Pentru că orice minciună se poate dovedi, în cele din urmă.

radu voinescu compara cu trainspotting

radu voinescu compara cu palahniuk

petria compara cu salinger

boerescu compara cu welsh si dostoievski

Aici aveţi şi link-urile spre recenziile integrale unde cărţile mele au fost comparate cu ale acelor autori:

Cronica lui Radu Voinescu: http://www.centrul-cultural-pitesti.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=4719:lector&catid=269:cafeneaua-literara-februarie-2010&Itemid=113

Cronica lui Alexandru Petria: http://www.corectnews.com/arts/cartea-rebela-cristinei-nemerovschi

Recenzia lui Dan-Silviu Boerescu: http://www.bucatarescu.ro/2010/12/sange-satanic-roman-de-cristina-nemerovschi

Na, şi subliniate, să nu te plângi că eşti chior, când de fapt eşti bou:

radu voinescu compara cu trainspotting2

radu voinescu compara cu palahniuk2

Evident, aceste patru de mai sus sunt doar exemple; în cele peste 500 de recenzii primite de cărţile mele (de la scriitori, critici literari, bloggeri sau simpli cititori) mai există, desigur, zeci de alte comparaţii asemănătoare. Ar fi absurd să le înşir însă acum pe toate (sau chiar şi să le caut), doar pentru un muget trist care se aude pe fundal.

SHARE, să vadă lumea un scârbos calomniator, tăvălindu-se pe jos de furie neputincioasă.

Daniel_Cristea-Enache

, , , , , , , , ,

10 Responses to URÂT, URÂT MAI MINŢI, Daniel Cristea-Enache!

 1. namceface@yahoo.com 06/12/2014 at 6:44 pm #

  Eu i-am subt pula si mi-a placut! !!!!!!!!!!! De cel barfiti porcilor??!!!!!!!!!!

  Am venit aici ca-s un frustrat mic si negru de suparare ca nu ma publica nimeni si poate m-a remarca domnul Daniel Enache-Cristea simi skrie o recenzie frumoasa cum numai dumneealui stie.

 2. Cristina Nemerovschi 06/12/2014 at 8:52 pm #

  namceface, sunt convinsa ca o sa aprecieze gestul tau si o sa te recenzeze :)

 3. C-ea mai frumoasa femee din lume 06/12/2014 at 10:06 pm #

  Nu inteleg decemi vorbi-ti atit de urit. Cu ceam gresit.

 4. Cristina Nemerovschi 06/12/2014 at 10:08 pm #

  nu faci sex :P

 5. Gelu 08/12/2014 at 3:00 pm #

  DAR tu iti dai seama cate zile a stat el bietul sa caute informatii compromitatoare despre tine? :)))))))))))))) Si cand credea ca le-a gasit, uite… Ce cruzime din partea ta sa-l expui asa :D

  Concluzia: dati-l in judecata!

 6. Diliul 09/12/2014 at 8:43 pm #

  Veronica Vartic, c-ea mai frumoasa femee din lume, urata mai esti!

 7. Cristina Nemerovschi 09/12/2014 at 8:46 pm #

  #VarvaraVeronicaVagonet

  #CumaarsoAnghelescuolunacascriitordesucces

  atat :D

 8. EMBER STELA 14/06/2017 at 10:11 am #

  E UN SCABROS ACEST INDIVID

Trackbacks/Pingbacks

 1. Doar un penis şi o maşină – despre “scandal” | Cristina Nemerovschi - 09/12/2014

  […] de idei”, când tu îl prinzi pe Gigel pişându-se pe maşina ta şi îi faci o poză (http://www.morgothya.ro/urat-urat-mai-minti-daniel-cristea-enache.html), în timp ce? Ăia nu se cheamă confruntare de idei, se cheamă că i-ai făcut o poză lui […]

Lasă un răspuns